Mam pytanko kupilem avensis 2007 2.0 d4d wersja sol z niemiec czy te modele maja alarm?sprawdzam wedlug instrukcji wzbudzenie alarmu i nie zalancza sie,na pewno niema czujki ruchu,pomozcie
podejrzewan ze mozesz nie miec autoalarmu,ja w swojej exekutive tez nie mialem i dopiero montowalem w polsce bo potrzebne bylo 2 zabezpieczenie do ubezpieczenia,zreszta ostatnio jak programowali mi kompa w avce wlasnie w niemczech to byli zdziwieni ze mam alarm,najlepiej zadzwon do niemiec i wszystko ci powiedza.pozdrawiam i wesolych swiat..
mam wersje SOL PLUS na wyposażeniu byl alarm
dioda świeci się na niebiesko zamontowana jest po lewej stronie koło kierownicy
alarm montowany byl chyba automatycznie
mam księzeczke do alarmu jesli bedziesz potrzebowal schematu moge ci podesłac na PW
A mógłbyś napisać jaki to alarm - bo ja mam Clifforda Logic RDA ale nie mam schematu.A chciałbym podłączyć do niego domykanie szyb i automatycznie włączanie świateł / coś takiego w opcji autoalarmu jest /
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum