Witam wszystkich .
Po gwałtownym hamowaniu zapaliła się kontrolka i komunikat - nie działa układ elektryczny hamulca postojowego. Jeszcze przez chwilę działał lecz przy ruszaniu nie chciał się zwolnić -następnie przestać działać całkowicie. Po zgaszeniu silnika słychać tylko dziwny zgrzyt w okolicach silnika moduł z tyłu nie załącza się. Komputer natomiast pokazuje błąd przełącznika pedału sprzęgła który wydaje się być prawidłowy P0704 Clutch pedal position(CPP) switch -circuit malfunction. Napięcie na akumulatorze jest okej bezpieczniki również w porządku wtyczki wizualnie sprawdzone . Co proponujecie?
Miałem problem z hamulcem Ręcznym Automatycznym włuczyłem sie po warsztatach każdy co innego pier.. i tylko aso wymiana na nowy moduł hamulca aż trafiłem na Warsztat w Warszawa al prymasa tysiąclecia 66 Alpine-w pan Rafał. Mój moduł sie rozsypał mechanik zakupił używany zsynchronizował go z moim autem i wszystko śmiga za 1/3 ceny ASO Polecam .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum