Wysłany: 2010-03-17, 09:50 [Avensis T25] Tarcze i klocki ashika
w najbiższym czasie muszę wymienić klocki i tarcze w Avensisie z 2004 sedan. Doradzono mi klocki i tarcze firmy ashika. Czy warto kupować części tej firmy? Czy raczej rozejrzeć się za czymś innym?
nic na szybko nie znalazłem tylko taka opinie:(forum nissana)
"Tak, niestety. To złom, tylko drogo wychodzi za kg.
Od nowości krzywe, ciężko było założyć a jak już się udało, to nie dało się ustawić ręcznego. Kupiłem w końcu inne i nie ma problemu, więc tłumaczenia dystrybutora, że się pokrzywiły przy zakładaniu czy że ośki są krzywe to ściema byle tylko nie oddać kasy za tego bubla.
Pozdrawiam i zdecydowanie odradzam"
Ja kupilem te klocki. Strasznie piszca byc moze dlatego ze tarcze sa na wykonczeniu. Wiecej nie kupie ich. Tylko Lukas TRW. Wczesniej tylko na nich jezdzilem i bylo wszystko lalunia...
witajcie
ja właśnie przy wymianie kółek na letnie stwierdzili że klocki są na wykończeniu i wymieniłem przód właśnie na Lukas TRW jak na razie wszystko ok nie piszczą i jest ok koszt klocków na przód 180 zł.
A firma MOUNTAIN cos Wam mówi? podobno lepsza firma od TRW pod wzgledem jakości wykonania i materiałów a co ciekawe tańsza! Magia sprzedawcy czy faktycznie warto zainwestować w tą firme?
czyli nie wiadomo kiedy się zużyły klocki? hmm dziwne ze tego nie posiada,ale i nie tylko tego,bardzo mnie dziwi ten samochód,nawet niema info o spalonej żarówce czy o stanie płynu w spryskiwaczach ale to chyba na inny temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum