Hej,
Przeszukałem forum ale nie udało mi się znaleźć odpowiedniego wątku.
Jeśli ktoś jest w stanie pomóc odszukać / dołączyć post do istniejącego lub po prostu odpowiedzieć to z góry dziękuję.
Od pewnego czasu zauważyłem, że występuje u mnie problem z płynna regulacją temperatury.
Przy jej przestawianiu potrafi nagle przeskoczyć na losową wartość. Nie ma znaczenia, w którą stronę zmieniam wartości oraz czy w jakim trybie jest włączona (klimatyzacja na AUTO / DUAL).
Dogrzebałem się w sieci do informacji, że problemem mogą być zabrudzone styki przy pokrętle w panelu klimatyzacji lub problem może sprawiać jakaś blaszka, która odpowiednio nie dociska....
Spotkaliście Cie się z podobny problemem ?
Czy istnieje możliwość demontażu samego mechanizmu odpowiedzialnego za sterowanie temperatura (pokrętła) czy wiąże się to z rozebraniem całego przodu konsoli i wyciągnięciem panelu klimatyzacji ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum