Witam, jeżdżę Toyota Avensis t25 1.8 VVTI i chce założyć instalację gazową w Wiskitkach koło Zyrardowa. Oferują kilka instalacji i nie wiem która mam wybrać może ktoś by doradził która ?
STAG Q-BOX to tylko sterownik na całość instalacji składają się listwa wtryskowa z wtryskiwaczami ,reduktor... itd .Pio1727 napisz z czego ma się składać ta instalacja?
Ważne jest to aby założyć instalację w dobrym zakładzie.
Pozdrawiam
Hmmm, no właśnie nie mam zielonego pojęcia co ja bym chciał może byś coś doradził kolego Sajmi. Planuje długo pojeździć avensisem więc chciałbym co trwałego.
Qbox to jeden z nowszych sterowników. równie dobrz można założyć KME albo Lpgtech , wszystko to są sterowniki na tym samym poziomie technicznym.
Ważne są wtryskiwacze linia ekonomiczna to na przykład AC W01 http://lpgmasters.pl/wtry...-czerwone-cz-2/ , ciekawy test pokazuje że maja dobre parametry techniczne mimo niskiej ceny.
Wtryskiwacze Barracuda to już wyższa półka cenowa ale też wysoka jakość.
Witam, podjąłem decyzję na dniach zakładam instalację stag 4 qbox plus, wtryski AC WO2 dodatkowo zastanawiam się czy brać z lubryfikacja co wy na to jest sens ? Proszę o poradę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum