Panowie czy możecie mi polecić jakis dobry warsztat w województwie śląskim jestem z okolic Rybnika dokładnie. Specjalizujący się w wymianie kół dwumasowych w Ave T22 ??
Mam dopiero 102 tys przebiegu a już samochód zaczyna mi szarpać przy ruszaniu z miejsca, oraz czasami jeżeli jadę na 2 z bardzo niską prędkością obrotową silnika. Poza tym nie ma żadnych dziwnych dźwięków jak u innych kolegów. Proszę napiszcie coś bo wiem że przerabialiście już ten temat wielokrotnie, czy to normalne że oryginalne koło dwumasowe padło tak szybko ?
Jestem drugim właścicielem, ale póki co wygląda na to że przebieg jest autentyczny.
Proszę powiedzcie mi czy jeżeli zaczyna się sypać dwumasówka to trzeba to robić od razu czy można poczekać z tym jakiś czas. Pytam bo nie chciałbym utknąć na drugim końcu europy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum