Wysłany: 2016-02-03, 21:35 [Avensis T25] Od czego ta kontrolka?
Witam
mam takie pytanko, na zdjęciu widoczne są 2 kontrolki, ta lewa która jest czerwona jest od alarmu fabrycznego, ale jest jeszcze po prawej stronie zielona?! Zauważyłem że gaśnie po przekroczeniu 20km/h a po zatrzymaniu ponownie się zapala, co to może być?
Pytanie dodatkowe, zauważyłem że obydwie te kontrolki dają się wciskać, do czego to służy w przypadku alarmu?
Wszystko się zgadza, to wyłącznik od czujników z przodu, tylne włączają się po wrzuceniu wstecznego. W korku się przydaje, bo czasami potrafią irytować a po krótkim przytrzymaniu milkną Dzięki
A pytanie dodatkowe z ciekawości co jest montowane w miejscu tej zaslepki po lewej stronie regulacji lusterek?
Może spotkał się któryś z kolegów z dziwną małą kontrolką w kształcie zegarka i żarówki (żarówka występuje zaraz nad zegarkiem), kontrolka jest w kolorze pomarańczowym, usytuowana jest pod wskaźnikiem cieczy chłodzącej, nie występuje w opisie kontrolek w manualu, przy okazji wrzucę fotkę.
w miejscu zaślepki jest montowany przycisk spryskiwaczy reflektorów w wersji z xenonami,
a ta pomarańczowa kontrolka to "oznacza" że pokrętłem (przyciskiem kijkiem) obok tej kontrolki zmieniasz natężenie podświetlenia zegarów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum