Typ: Inne
Silnik: 1.6 16V benzyna
Rok: 2005
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2015-05-28, 10:55 [Avensis T27] Zakup Avensis III - benzyna
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Przyszedł czas i zamierzam zmienić autko.
Moje zainteresowanie wzbudził właśnie model Avensis III w wersji kombi.
Poszukuję modelu z silnikiem benzynowym z możliwością montażu LPG, wiek ok.5 lat, budżet ok.35-40 tyś. Może wiecie o jakiejś dobrej ofercie ?
Nie miałem do tej pory doczynienia z TOYOTĄ i nie bardzo wiem jaki rodzaj silnika powinienem wybrać.
Na początek znalazłem taką oto ofertę:
http://allegro.pl/avensis...5390054772.html
Co o niej sądzicie? Chętnie zapoznam się z waszymi uwagami, zdążyłem się zorientować, że nie brakuje tu dobrych znawców i uważnych obserwatorów.
Liczyłem na jakiś odzew, czyżby nikt nie miał nic do powiedzenia ??
Podstawowa zasada nie kupować od oszusta! A już jak zamieści taką formułę ,,UWAGA:
Ogłoszenie jest informacją handlową i nie stanowi oferty myśl art 66
1 Kodeksu Cywilnego.
Sprzedajacy nie odpowiada za ewntualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia." To trzeba być wyjątkowo ostrożnym.
Wersja słabo wyposażona.Brak czujników cofania,co przy ciemnych szybach i słabym wstecznym by się przydało po zmierzchu.Hak co ciągał?
No i standart co było malowane,szyba czołowa oryginał? Niech prześle skan ksiażki(jeżeli jest) Nr.VIN .Ile kluczy?
Ze zdjęć nikt ci nie powie czy warto,czy nie.trzeba jeżdzić niestety i szukać.Kup czujnik grubości lakieru.Opłaca się....
jeszcze raz gorąco namawiam na zakupy za granicą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum