Ja regenerowałem w Otwocku na Niezapominajki. Panowie odkręcili zderzak, zdemontowali lampy, przy pomocy nagrzewnicy rozgrzali klej i rozkleili reflektory. Po rozebraniu okazało się iż w środku było pełno syfu ( kupiłem auto bez dekielków zaślepiających reflektory - koszt jednego dekielka w ASO to 80pln ). Oryginalny odbłyśnik w moim aucie (2007) był metalowy w idealnym stanie. Wystarczyło tylko wyczyścić reflektory w środku, przemyć soczewki i odbłyśnik - światła jak nowe, bez regeneracji, na oryginalnych podzespołach.
Stałem fachowcom nad głową i patrzyłem na ręce (na zewnątrz był mróz i nie było gdzie się podziać ). Robotę zrobili b. dobrze. Jestem b. zadowolony, reflektory świecą jak nowe.
Reflektory można wysłać pocztą.
Czas prac ok 1,5h.
Polecam.
PS: Nic mnie z tą firmą nie łączy. Jak tak patrzyłem to robota wydaje się prosta do zrobienia, ale trzeba wiedzieć co odkręcić i podważyć aby nic nie pourywać.
Koszt chyba jakieś 450 - 500pln o ile dobrze pamiętam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum