Planuję kupić ten samochód i potrzebuję waszej opinii, bo nie chce mi się na darmo jechać, a sam o Avensis wiem tylko tyle żę chcę ją mieć . Koniecznie coś takiego bo panicznie boję się diesla a robię dwa razy dziennie po 5 km po mieście.
Napiszcie czy widzicie na tych zdjęciach coś dziwnego czy warto jechać oglądać.
Z komisu do Servisu Toyoty jest 12km i jeżeli mi jej nie odradzicie to raczej umówię się na przegląd.
Weź ja do najbliższego ASO, powochaja, postukaja, po mierzą, może jeszcze gwarancje dadzą....
Zamiast otomoto polecam wyszukiwanie używanych Toyot przez polska stronę Toyoty, maja sprawdzone auta i często dają gwarancje na używane auta... Biorą część ryzyka na siebie i przeswietla cala historie auta:-)
Pzdr
Nie wiem czy pojadę po auto bo w pracy ciężko i nie mogę urlopu na razie a po ciemku auta nie będę oglądał.
Prawdopodobnie będę polował na używkę z salonu Toyoty. Mam czym jeździć więc mi się nie pali. Jak się coś pokażę to pojadę w ciemno i pewnie kupię..
Mam pytanie z innej beczki bo mnie coś korci.
Zduńska Wola miasto znane i lubiane wśród kupujących i sprzedających samochody. Piękne Toyoty w komisach z równie piękną opinią i mechanicy w serwisach ściśle powiązani z komisami..
W Zduńskiej Woli jest servis Toyoty, sprawdzilibyście auto od handlarza w tym serwisie?
Pytam bo ja się tyle naczytałem o tym mieście że nawet o ASO się boję że ktoś tam w łapę bierze i mnie przekręci.
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 D-4D diesel
Rok: 2008
Nadwozie: Sedan Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Lut 2013 Posty: 59 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2014-03-03, 18:07
Dealer tak, ale nie mechaniory. Ogólnie odradzam komisy. Aktualnie szukam małego autka do 10 tys. zł. Przejechałem już wiele komisów. To co w nich stoi generalnie nadaje się do huty. A jak jest coś lepszego cena zaporowa. Polecam program Pewne Auto. Kupiłem tak swoją Avkę i jest super.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum