witam mam pytanie czy przyciski elektrycznej regulacji lusterek w avensisie T25 sa podswietlane? jesli tak to czy ktos wymienial taka zarowke?prosze o jakas informacje w tym temacie pozdrawiam
jesli chodzi o te lusterka to ja juz spotkalem sie z dwoma autami i moje trzecie gdzie te przyciski nie byly podswietlone wiec juz sam nie wiem..., a moze przed liftem nie byly podswietlone a po lifcie dopiero?jest taka mozliwosc?
a jesli chodzi o zapalniczke i popielniczke to nie wiem nawet nie zagladalem jeszcze tam
Typ: Avensis T27
Silnik: 2.0 Valvematic
Rok: 2009
Nadwozie: Sedan Pomógł: 46 razy Dołączył: 27 Cze 2011 Posty: 956 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-12-29, 00:49
krzysiek6210 napisał/a:
Schwefel- proszę o instrukcję (krótki opis)jak je wymienić i ile ich tam jest i jakie modele
Niestety nie wiem, nigdy tego nie rozbierałem w obawie przed urwaniem zatrzasków.
Podejrzewam, że standardowo dla Toyoty ichniejsze żaróweczki pod 14V 1,4W(te pod 12V zaraz padają).
w takim razie u mnie tez zarowka przepalona, ale poczekam z tym az beda cieplejsze dni z doswiadczenia wiem ze plastik lubi pekac jak jest zimno to co w koncu jaka jest ostateczna decyzja z ta elektryczna regulacja lusterek i przyciskiem do ich skladania?podswietlane czy nie podswietlane?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum