Witam.
wiem ze sprawy przegubów byly juz poruszane ale ja nie znalazlem odpowiedzi na moj problem, a mianowicie, podczas skrecania slychac stukanie bylem u mechanika i stwierdzil przegub zewnetrzny prawy. Problem polega na tym, ze w sklepach typu Intercars itp. sa dostepne tylko zamienniki a tego moj mechanik nie poleca w aso tylko oryginalne moge dostac a tam ceny kosmiczne 1800 sam przegub, wiec sami rozumiecie. Mechanik poradzil mi ze najrozsadniej jest kupic uzywana polos kompletna oryginalna bo najczesciej to jacys zlodzieje albo od anglikow sprzedaja i bedzie duzo lepsza niz zamiennik. Prosze o rade moze ktos was wymienial albo ma dostep do takiej czesci.
Jak można kupić używany przegub? Jak go sprawdzić? I nawet jak będzie dobry to ile jeszcze pochodzi? To tak jakby kupić używany amorek.Zmień na zamiennik i przy okazji też mechanika.U mnie też pukało,ale było to łożysko w piaście.Chociaż niektórzy sugerowali przegub...
Kiedyś na giełdzie w Słomczynie wystawiał się niejaki Waldek Półośka,który miał firmę regenerującą przeguby,chyba w Sulejówku i robił to dobrze.Może pójdż w tym kierunku?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum