Wysłany: 2013-11-04, 14:14 [Avensis T25] Lekkie szarpnięcie przy dodaniu i odjęciu gazu
Witam, koledzy na wstępie zaznaczam że problem na pewno nie dotyczy dwumasy. Otóż od jakiegoś czasu mam takie objawy że od 3go biegu w górę gdy jade i puszczam delikatnie gaz lub go dodaje (zapięty bieg) to słyszę ledwo dochodzące stuknięcie i jednoczesne szarpnięcie dające się wyczuć w środku samochodu. Po rozebraniu połowy przodu powiedziano mi że to najprawdopodobniej w wyniku luzu na osi obrotu półosi.. miał ktoś taki przypadek czy szukać dalej?może macie jakieś pomysły?
Witam. Mam taki sam problem. Zrobiłem przegląd zawieszenia i wszystko jest ok. Pozostają poduszki pod silnikiem, tylko która? Na innym forum piszą żeby wymieniać wszystkie od razu. Ciekawe ile ich jest i jakie to koszty? pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum