Hej. Oba są do bani, Avensis diesel który jeździł 9tys km rocznie, wierzysz w to? Poszukaj czegoś prywatnego z jakimś kurzem na karoserii czy silniku, a nie wypicowanych u handlarzy. Zdjęcia piękne sam bym takich nie zrobił chociaż moja Avka jest 2 razy młodsza;-) Wiadomo paski rozrządu od razu do wymiany by w nich były ale kto by te auta kupił...
Typ: Inne
Silnik: Inny
Rok: 2003
Nadwozie: Inne
Wysłany: 2013-07-03, 14:03
Też nie chce mi się w to wierzyć. Byłbym spokojniejszy gdyby było tam 190 000 . Jasne jest, że jeżeli będę którąkolwiek wybierał się zobaczyć lądują w ASO do sprawdzenia. Mnie bardziej interesuje czy wyposażenie się zgadza bo specjalistą, przyznaję się otwarcie, w temacie Avki nie jestem:).
W zielonej nie widzę spryskiwaczy reflektorów więc nie ma ksenonów, w tej srebrnej trochę zdjęcie kierownicy jest ze złego boku ale nie jestem pewny czy ma tempomat.
Typ: Inne
Silnik: Inny
Rok: 2003
Nadwozie: Inne
Wysłany: 2013-07-04, 08:57
Schwefel napisał/a:
90tys.km w dizlu? Gość pobił rekord...czekam na 50tys.km :lol:
Szukaj od osoby prywatnej a nie od handlarza. W tej cenie możesz liczyć na 200-250tys.km realnego przebiegu.
Sprawdziłem vin'y w Toyota Polska i o dziwo przebiegi są całkiem realne.
Nie mają oni dostępu do wszystkich informacji ale przynajmniej ustaliłem, że jedna jest z Niemiec a druga z Włoch. Włoska jest już sprawdzona w tamtejszym ASO i w momencie ostatniej wizyty w 2012 miała przebieg o 15 tyś mniejszy niż teraz. Niemiecką czekam na odpowiedź.
zielona ma tempomat bo widać go.ta srebna to wygląda pięknie na zdjęciu a w rzeczywistości pewnie szok można przerzyć.siedzenia gorzej wyglądają jak u mnie co mam 204 tyś realnego przebiegu z przetartą gałką zmiany biegów ale lepiej wygląda w środku niż te 90 tyś.
Dzień dobry wszystkim,
Jestem nową osobą na forum. Mam zamiar stać się posiadaczem Toyoty Avensis. Niestety nie jestem znawcą samochodów. Poczytałem sobie troszkę na forum i idąc śladem innych użytkowników, zwracam się z prośbą o pomoc w ocenie auta. Jeśli możecie mi pomóc na co mam zwrócić uwagę będę wdzięczny.
Przesyłam link do samochodu który sobie wyszukałem w necie.
http://otomoto.pl/toyota-...-C26042217.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum