Wysłany: 2013-05-28, 21:34 [Avensis T25] Pytanie o elektryke
Witam jestem tu nowy i nabyłem właśnie Avensis 2003 rok t 25. ma takie małe pytanie?, czy jest możliwe spięcie elektrycznie składanych lusterek i szyb tak by po zamknięciu z kluczyka auta szyby się zamykały a lusterka składały? proszę o wybaczenie za byki i dziwne sformułowanie pytania pozdrawiam
[ Dodano: 2013-05-29, 18:55 ]
nikt nic nie wie na ten temat?
Hej panowie mam u siebie na kierownicy taki przycisk mówioca buźka po prawej stronie ktoś wie co to jest i jakto odpalic? Pozdrawiam
_________________ fajne auto
lutek [Usunięty]
Wysłany: 2013-06-01, 16:48
Tym przyciskiem zmieniasz podgląd danych na wyświetlaczu komputera pokładowego...opcjonalnie mozna również wydawać komendy głosowe ale to chyba jak ma się ori navi.
Tym przyciskiem zmieniasz podgląd danych na wyświetlaczu komputera pokładowego...opcjonalnie mozna również wydawać komendy głosowe ale to chyba jak ma się ori navi.
u mnie wogule on nie dziala dziwne ale reszta ok dzis montarz mocniejszego audio ale cd. zostaje orginalne
[ Dodano: 2013-06-02, 18:52 ]
i audio zmontowane wzmak dwa suby .Jakos gra jeszcze wymiana glosników bo orginaly to padaki
[ Dodano: 2013-06-02, 20:40 ]
jest jakas wielka ruznica miedzy avi przed i po lifcie? czym sie dokladnie rużnice. czy radio po lifcie jest lepsze i czy pasuje do avi przedliftowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum