Typ: Inne
Silnik: Inny
Rok: 1998
Nadwozie: Limuzyna
Wysłany: 2013-05-10, 19:08 [Avensis T25] nie gra glosnik w drzwiach kierowcy
czesc,mam takie pytanko,glosnik w drzwiach kierowcy raz mi gra a raz nie gra,jak pukne delikatnie w radio to zaczyna dzialac na jakis czas,dlosnik zachowuje sie jakby zyl wlasnym zyciem,gra kiedy mu sie podoba.mial ktos moze taka przypadlosc?oddalem radio do serwisu car audio i mowili ze niby spalona koncowka mocy w radio,zrobili ale dalej bylo to samo,kazali przywiezc radio spowrotem bo byc moze gdzies tam jakas masa sie z czyms laczy.instalacje sprawdzili na poczatku i mowili z wszystko ok.myslicie ze to wina radia???dajcie mi znac smsem na komorke bo przez tydzien nie bede na forum,bede wdzieczny.
Dodano: 2013-05-10, 20:08
669950505 to moj nr z plusa
Dodano: 2013-05-17, 19:39
nikt nie wie co to moze byc?
Dodano: 2013-05-18, 20:57
ponownie odebralem radio od fachowca,wczesniej zrobil koncowke mocy ktora niby byla kaput,teraz jakies przejscie sie nagrzewalo i dlatego glosnik nie dzialal,zamontowalem radio i dalej to samo,glosnik raz gra raz nie;-(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum