Wysłany: 2013-05-10, 17:36 [Avensis T25] PROBLEM Z SILNIKIEM TOYOTA AVENSIS II 1,8 16
Witam! Mam problem z moją Avensis! Toyota jest z 2003r wyposazona w motor 1,816v VVTI mianowicie: od początku zakupu tj 7miesięcy bierze olej na 10tys ok 2,5l-3l uważam że to dużo! druga sprawa to od pewnego czasu zaczeła się nierówna praca i czasem zapach paliwa w kabinie! Dziś auto przeszło badanie ciśnienia silnika wyszło 14barów czyli bardzo dobrze ! Proszę o podpowiedzi!!!Pozdrawiam.Piotr
Typ: Audi
Silnik: Inny
Rok: 2016
Nadwozie: Inne
Wiek: 53 Dołączył: 28 Wrz 2012 Posty: 134 Skąd: wrocław/sobótka
Wysłany: 2013-05-12, 15:10
wiem bo zrobiłem takich silników o wiele więcej niż inni,to znaczy z doświadczenia,a mechanik który twierdzi ze nie pozbędziesz sie problemu raczej go niema,poczytaj moje posty na forum avensis lub corolli to się dowiesz o co chodzi,i wcale nie chodzi o konstrukcje silnika pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum