Od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem Toyotki
Wyposażenie:
- 9 poduszek
- klimatyzacja
- kontrola trakcji
- pełna elektryka
- fotochromatyczne lusterko
- czujnik deszczu
- komputerek na konsoli środkowej
- spryskiwacze reflektorów
- czujniki parkowania ( tył )
i nie jestem pewien jaka to wersja wyposażenia SOL czy executive
Od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem Toyotki
Uparłem się na identyczną, bo mi się po prostu podobała z zewnątrz. Po zapoznaniu się z parametrami technicznymi byłem pewny, że o to mi chodzi. Żona w ferworze wyboru auta próbowała przeforsować wybór a to jakiegoś citroena, a to forda a nawet alfa romeo i tysiąc innych w tym również volskwageny i merdecesa. Nic z tych rzeczy - byłem uparty, bo mieliśmy już kilka aut i nie zamierzałem popełnić tych samych błędów.
Po kupnie tego auta o którym piszesz (nawet kolor ten sam) dopiero po roku jazdy jesteśmy oboje w nim zakochani po uszy. Wiem, że jeśli kiedyś będę zmieniał auto to tylko TOYOTA. Nigdy nie chwaliłem swoich aut tylko dlatego, że należały do mnie. Przeciwnie zazwyczaj wieszałem na nich psy. To auto naprawdę lubię. Mimo tyłu kombi ma zryw jak cholera. 126 km robi swoje, aczkolwiek nie chodzi mi tu o ściganie się. Po prostu jak trzeba wyprzedzić to idzie jak wściekły. Polecam i tyle.
Jon, podpisuję sie pod tym co piszesz ,też mam sztukę z takim silnikiem, wprawdzie 2003 ,ale naprawdę złego słowa nie powiem , i teraz po roku użytkowania ,juz kombinuję czy,kiedy i na jaki inny model Toyoty to wymienię , i tak jak rok temu ,myslałem ze na Avensis świat się kończy , to dzis wiem ze nie, ale jak juz przyjdzie co do czego , to wymiana wchodzi w grę albo na Ave III ,albo Rav4 ,na Land cruiser chyba sie nie skuszę , a Tobie Chobi_oNe życzę zadowolenia z tego auta,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum