Witam forumowiczów serdecznie.
Piszę do Was dzisiaj z dość kontrowersyjna kwestią, gdyż z czymś takim się jeszcze nie spotkałem.
Ok. 5 miesięcy temu miałem wymienianą kolumnę kierowniczą (ciekło jak diabli +nie było wspomagania). Samochód trochę stał po wymianie (przejechał wtedy z 2000 km). Po 4 miesiącach zauważyłem dziwny problem. Jeśli dopiero co go odpalę to na parkingu kierownica działa bez żadnych stuków puków ze wspomaganiem wszystko okej. Problem pojawia się jednak wtedy, kiedy już chwilę nim jeżdżę i czasami zauważam, że kierownica jakby "nie chciała skręcać w lewo" - jest to bardzo utrudnione, czasami się zdarza, że w prawo. Kręcenie wtedy kierownicą jest dość uciążliwe. Spotkał się ktoś kiedyś z takim problemem?
Z poważaniem
Proszę używać prawidłowego nazewnictwa tematów oraz predefiniowanych tagów (0x4B25A)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum