Mogę szczerze polecić ASO na Włochach. Szczerze nie polecam ASO Chodzeń przy Czerniakowskiej. Prawie za każdym razem jak tam byłem to czegoś potem brakowało... Były to drobiazgi, typu śruba do montowania spoilera przy wymiana światła stop (zauważyłem na myjni, że dziwnie się podnosi...cud, że się nie urwał), spinki do plastików itp. O poważniejszych ubytkach nie wiem i może lepiej..
Potrzebuję namiary na sprawdzony polecany serwis. Najlepiej żeby był przy salonie sprzedaży. Pozdrawiam
Spróbuj odwiedzić serwis Tojoty przy ul. Jutrzenki 81. Prowadzi go młody znakomicie przygotowany do tego człowiek. Profesjonalista w każdym calu. Warsztat nie jest ASO, ale pracują tam mechanicy, którzy wcześniej byli zatrudnieni w ASO. Naprawy i przeglądy wykonują super i do tego za połowę ceny. Polecam.
[ Dodano: 2011-03-02, 18:45 ]
Aivaras napisał/a:
Mogę szczerze polecić ASO na Włochach. Szczerze nie polecam ASO Chodzeń przy Czerniakowskiej. Prawie za każdym razem jak tam byłem to czegoś potem brakowało... Były to drobiazgi, typu śruba do montowania spoilera przy wymiana światła stop (zauważyłem na myjni, że dziwnie się podnosi...cud, że się nie urwał), spinki do plastików itp. O poważniejszych ubytkach nie wiem i może lepiej..
Witam,
polecam bez zastrzeżeń Toyota "Italia" - profesjonalny BOK, dopilnowani i przeszkoleni mechanicy, można pogadać o "mieście w Maroku" - Szef nie uchyla się, nie wyłapałam żadnego minusa przez lata współpracy (także flotowej).
Pozdrawiam,
Ja z kolei jeżdżę od lat do Mościsk. I jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi.
Dlatego jeżdżę
Drugi z kolei serwis to w Markach. Też bardzo dobry. Jeździłem wcześniej, ale po zmianie adresu niewygodnie mi tam dojeżdżać - tylko dlatego przestałem.
Czerniakowskiej i Radości nie polecam, zwłaszcza tej pierwszej.
Pozostałych nie znam.
W dniu 21.06.2011 jade na Jutrzenki wymieniać pasek rozrzadu, wymiana oleju i sprawdzenia auta. Po wizycie dam znać co i jak. Z tego co czytałem to podobno 100% profeski. Ponadto na czas naprawy możliwy jest samochód zastępczy.
_________________ Jeśli Ci pomogłem to klikaj "pomógł" - tak niewiele za tak wiele
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum