Wysłany: 2013-04-05, 17:59 [Avensis T27] Akcja serwisowa 2510H
2510HRECALL / SSC - (C/I for EU : 2KBA-072) - for Rear suspension arm N° 1 - OPERATION 231/12/3000 mam infoo, ze jest taka akcja prowadzona. Dotyczy mojej avki t27 2.0 benzyna kombi. Czy ktos z kolegow juz na tym byl i czego to dokladnie dotyczy. Ile czasu to zajmuje. Domyslam siie ze chodzi o tylne zawieszenie.... dzieki za info
Proszę używać prawidłowego nazewnictwa tematów oraz predefiniowanych tagów (0x4B25A)
Typ: Avensis T27
Silnik: 2.0 Valvematic
Rok: 2009
Nadwozie: Sedan Pomógł: 46 razy Dołączył: 27 Cze 2011 Posty: 956 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-05-30, 12:56
Przy okazji przeglądu panowie z serwisu poinformowali mnie, że mój samochód jednak objęty jest tą akcją i powinienem dostać stosowny list od TMP. Myślę, że chuchają na zimne i sprawdzają każdą T27, bo listu nie dostałem a według VIN nie łapię się.
Cała akcja polega na próbie dociągnięcia śruby (zdaje się stabilizator tył) i założeniu blaszki. U mnie śruba ani drgnęła, więc założyli tylko blaszkę.
Na moje zapytanie co do akcji autoryzowany serwis od kwietnia nie raczyl odpisac na maila. Albo jest tam ktos niepowazny albo faktycznie usterka jest nieszkodliwa... O serwisach mozna pisanc i pisac...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum