Wysłany: 2012-12-07, 11:30 [Avensis T27] Proszę o opinie
Witam.
Znalazłem ostatnio ogłoszenie które mnie zainteresowało i będę wdzięczny za jakieś obiektywne oceny:
http://moto.allegro.pl/98...2847075520.html
VIN : SB1ED76L10E006918
Zastanawia mnie brak czujników parkowania z przodu, bo w kabinie jest wyłącznik - czy to normalne?
Generalnie sprzedający nie ma nic przeciwko sprawdzeniu auta w ASO.
Aha do ceny należy doliczyć 2 tys na akcyzę, którą opłaca sprzedawca
zawsze u handlarza zastanawia minie o że to co ma wyglądać ładnie to zdjęcia są super ostre i nie można się do nich przyczepić ale jeżeli już chodzi o wnętrze to zawsze jakieś lipne
jeżeli masz więcej niż 100 km żeby obejżeć to auto z solar dachem i o silniku 136 KM i 10 poduchami to śmiało
Akurat co do mniejszej ilosci miejsca nad glowa w przypadku szklanego dachu to nie wiem ska to sie wzielo. Mam taki dach i miejsca jest bardzo duzo. Chyba, ze oczekujesz ilosci miejsca jak w autobusie. Co do wypadku i szklanego dachu to moge sie zgodzic, ze gdyby to moze byc ostro. Ale o ilu dachowaniach slyszales z avenami i do tego ze szklanym dachem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum