Wysłany: 2012-11-12, 01:39 [Avensis T27] Proszę o opinie
Witam,
Jestem tu nowy ale moze po ewentualnym kupnie Ave stałym bywalcem.
No więc szukam Ave najlepiej T27 w dieslu 2.0 z pierwszego rocznika 2009 żeby mieć ostatnią budę. Wiekszośc po mieście a trasa od czasu do czasu. Wiem, że filtr cząstek stałych pojawił sie po chyba czerwcu 2010 dlatego szukam z 2009r.
Biorąc pod uwage cenę znalazłem coś takiego
http://otomoto.pl/toyota-...-C26340186.html
Mam prośbe do Was o ocenę. Może ktoś z Was cos wie o tym wózku a może go widział.
Typ: Avensis T27
Silnik: 2.0 Valvematic
Rok: 2009
Nadwozie: Sedan Pomógł: 46 razy Dołączył: 27 Cze 2011 Posty: 956 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-11-12, 18:29
jedras napisał/a:
Wiem, że filtr cząstek stałych pojawił sie po chyba czerwcu 2010 dlatego szukam z 2009r.
W Polsce. Jak będziesz szukał dalej to uważaj na to, bo zachodnie mają DPFa niezależnie od rocznika.
Nie ma żadnej informacji o przebiegu. To zupełny golas (wersja Luna), jak szukasz takiego to ok, ale ja bym wolał Sol, który miał BT, automatyczną klimę i skórzaną kierownicę. Dodatkowo lakier nie za specjalny, bo zwykły jednowarstwowy, podatny na uszkodzenia. Widać, że ktoś poskąpił 2tys. na metalik.
Z resztą jak masz zamiar jeździć po mieście to lepszy będzie 1.8.
Dodatkowo lakier nie za specjalny, bo zwykły jednowarstwowy, podatny na uszkodzenia. Widać, że ktoś poskąpił 2tys. na metalik.
Z resztą jak masz zamiar jeździć po mieście to lepszy będzie 1.8.
Po czym można poznać zwykły lakier.
Lakier auta z linka świeci się jak "psu ...."
Nie do konca zgodze sie, ze ktos kto ma bialy lub fioletowo cos tam poskapil na lakier za 2 tys. Wybralem bialy bo taki chcialem i mi sie podobal, a ze nie musialem doplacac to tylko plus.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum