Mam maly problem pojawil sie po laniu lewej ropy. Otoz uklad miedzy zbiornikiem a filtrem paliwa tym pod maska regularnie sie zapycha. Co jakis czas zdejmuje wezyk doprowadzajacy do filtra, podlaczam sie do niego innym wezykiem probuje zassac i nic nie idzie dopuki najpierw nie dmuchne w odwrotna strone.Po tym zabiegu paliwko swobodnie juz plynie.
Moje pytanko czy w zbiorniku jest jakis dodatkowy filter siateczkowy itp ktory mi sie zapycha czy to cos innego. Chcialbym dowiedziec sie czegos wiecej zanim odkrece ta obejme (nie jest to latwe) i poznam konstrukcje.
przypadkiem nie masz zapchanego odpowietrznika w korku wlewu? W korku powinien być zawór który reguluje ciśnienie w baku. Jak jest zapchany to w baku robi się podciśnienie do takiego stopnia, że podczas jazdy może brakować paliwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum