Wysłany: 2012-08-05, 18:45 [Avensis T25] Pochwalę się i ja.
Szukałem Alfy 159. Ale był jeden warunek auto konieczne musiało być salonowe i oczywiście kombi bo tylko w tym nadwoziu Alfa ładnie wygląda. Ale znalezienie takiej nie było łatwe. Brat wielki wielbiciel Toyoty innej marki nie dopuszczał do swojej wiadomości. To on zaczął namawiać mnie znowu na zakup Toyoty. W sumie po długich przemyśleniach przyznałem mu rację. Bo na Alfe przy późniejszej odsprzedaży trzeba znaleźć amatora, a po drugie utrata wartości też będzie większa niż w przypadku Toyoty. I w taki o to sposób znowu stałem się posiadaczem Toyoty.
Zresztą brat tylko Toyoty mi szukał.
Teraz trochę o aucie, kupione w Polskim salonie, do końca serwisowane ( mam pełną dokumentacje), przebieg w 100% potwierdzony przez ASO. Dlatego nie brałem pod uwagę aut sprowadzanych. O wyposażeniu nie będę się rozpisywał bo jest wszystko to co szło w wersji SOL.
Rok 2006
pojemność 2,2 moc 150 km
przebieg 152000 udokumentowane salonowo.
A oto fotki
02082012084.jpg I ostatnia mała modyfikacja, tempomacik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum