Witam!
W mojej Ave D-4D 2002 mam webasto ,ale nie wiem jak to zaprogramować .Gdzie można dostać instrukcję obsługi tego urządzonka?Będę bardzo wdzięczny za porady(lub linki )Dzięki serdeczne.
rrycho1@gmail.com
Witam, nie bardzo rozumiem, co chcesz zaprogramować? Masz przycisk koło kierownicy, wciskasz - lampka świeci, webasto włączone. Do 20 minut później wciskasz ponownie - lampka gaśnie, webasto wyłączone.
Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2004
Nadwozie: Sedan Pomógł: 15 razy Wiek: 52 Dołączył: 05 Lis 2010 Posty: 343 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-04-19, 08:04
Chyba koledze chodzi o to aby np webasto się włączało przed przyjsciem do samochodu.
Np rano 20 minut przed pojawieniem się kierowcy webasto rusza i nagrzewa
Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2004
Nadwozie: Sedan Pomógł: 15 razy Wiek: 52 Dołączył: 05 Lis 2010 Posty: 343 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-04-20, 08:32
Tak wlasnie przypuszczam, nigdy nie miałem takiego ustrojstwa
Dlatego kolega z pierwszego postu chciał się dowiedzieć co i jak. Ja nie pomogę bo się nie znam, nie wiem i zarobiony jestem 8-) ale jak ktoś ma taki patent to może odpowie :lol:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum