pytanie za milion dolców.Jak i czym Wy robicie foty dołączane do waszych profili i podpisów?? ja mam lustrzanke sony alpha i nawet po zmniejszeniu dosłownie wszystkich parametrów aparatu do minumum moje foty wciąż są spooooro za duże bym mógł je wrzucić na mój profil :( czy Wy swoje foty robicie telefonami?? teraz to mam rebus...z góry dzięki za odpowiedz...pozdrawiam lucky83
plik ze zrobiona fota orworz za pomoca np microsoft office picture manager (dostepny w kazdym offcie) kliknij na egytuj obraz ( na gorze strony) a nastepnie kliknij na zmien rozmiar ( prawa strona okna) wybierasz jaki chcesz miec format i gotowe zapisujesz zmiany jak chcesz zmniejszyc plik matke a jak nie to zapisujesz pod inna nazwa i dajesz foke na forum a y cieszymy sie ogladniem Twojej bryki !!!! POZDRO
dzięki bardzo za pomoc.jutro się tym pobawie...pozdro dla Ciebie....
Pieter [Usunięty]
Wysłany: 2009-08-31, 13:44
ewentualnie użyj programu graficznego lub dobrej przeglądarki do zdjęć typu: ACDSee i za pomogą funkcji resize zmniejszysz obraz do odpowiedniej wielkości
wszystko ładnie,pięknie...już widzę ze uda mi się wrzucić pare fotek tylko dlaczego ta minaturka koło podpisu po zmniejszeniu jej do prawidłowych 100 pixeli wychodzi tak bardzo rozmazana? kiepsko nawet z rozróznieniem auta na niej? sorki za tyle pytań ale iformatyk ze mnie raczej średni z góry dzięki za dotychczaswą pomoc...pozdro lucky83
Panowie bardzo Wam wszystkim dziękuje za pomoc z tymi fotami...jak widać dzięki |Pieterowi nawet minatura nawet jest już wyrazna...jeszcze raz dzięki za pomoc i pozdro dla Was...Lucky83
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum