Witam mam pytanie do kolegów którzy posiadają Avke z xenonami 2004r i przerabiali temat spryskiwaczy. Czy uchwyty spryskiwaczy na zderzaku stanowią z nim całość czy daje się je zdemontować ???? Pytam bo kumplowi pękł uchwyt a dobrze by było wiedzieć za jakimi częściami się rozejrzeć zanim ściągnie zderzak. Z góry dzięki za pomoc.
spryskiwacz jest przymocowany bezpośrednio do zderzaka (nie da się kupić samego elementu mocującego), swoją drogą, przynajmniej w moim przypadku, bardzo ciężko go odkręcić
Dzięki za podpowiedź.
Temat podałem dlatego że jest problem a na allegro widziałem spryskiwacze w kpl z czymś co wyglądało jak uchwyt spryskiwacza. Niestety zdjęcie było mało czytelne aby ocenić stan rzeczy. Być może odezwie się jeszcze Ktoś kto zna dokładnie sprawę. Jeszcze raz dziękuje i czekam, pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum