Wysłany: 2011-08-27, 08:35 [Avensis T25] Prolem ze zdjęciem obudowy silnika!!!
Witam , mam problem z usunięciem tych zatrzasków w obudowie...Właśnie próbowałem śrubokrętem i urwałem dwa łebka od tych zatrzasków. Zostały trzpienie. Piszecie że to łatwe, opiszcie więc proszę po kolei sposób, bo w instrukcji tego nie ma...Kurcze jak ja wymienię żarówki gdy się przepalą ? POMOCY!!!
najpierw wyciągasz płaskim śrubokretem tylko ta wewnetrzna czesc do gory, jak juz sie wysunie tak zeby chwycic palcami to chwytasz za kolek i wyciagasz calosc. jak juz jakis polamales to obejrzyj go i wtedy bedziesz wiedzial jak dziala. zasada jest mniej wiecej taka zama jak przy kolkach rozporowych do scian.
ewentualnie jak juz wysynie sie ta wewnetrzna czesc to podwarzasz srubokretem calosc.
Mam takie pytanie, gdzie moge dokupić takie zatrzaski?
prenrzyk [Usunięty]
Wysłany: 2012-01-03, 15:58
Na pewno w ASO - cena 9 zł za sztukę.
Podjedź autem do sklepu motoryzacyjnego i dopasujesz sobie odpowiednie.Ja kupiłem dwu-częściowe takie siwe po 60 gr. sztuka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum