Wysłany: 2009-08-14, 21:51 [Avensis T25] Owiewki na szyby
Temat odnośnie owiewek na szyby. Gdy deszcz pada, nie można uchylić.
Oglądając zdjęcia Avensis T25 po Tuningu ( patrz w naszym albumie )
http://www.avensisklub.pl/album_cat.htm?cat_id=7
naszło mnie, aby może coś takiego kupić ? Na Allegro są firmy Heko. Może ktoś posiada ? Może coś powiedzieć ? Co sądzicie ?
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 16V D-4 benzyna
Rok: 2006
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2009-08-25, 21:40
..jeśli chcesz takie owiewki to firmy heko są chyba najbardziej znane i wydaje mi się, że najlepiej wykonane:-) ..mnie osobiście się to nie do końca podoba ..w avensisach, ale to ma się głównie Tobie podobać a nie innym;-)
Widzę, że jesteś z Wawy, więc jeśli dysponujesz czasem w niedziele z rana to proponuję przejechać Ci się na giełdę samochodową na Żeraniu bo tam mają takie akcesoria i podejrzewam, że taniej jak na tej aukcji, którą pokazałeś..
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 16V D-4 benzyna
Rok: 2006
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2009-08-26, 11:03
jak założysz to przejedz się i zwróć uwagę czy Cię nie denerwują:-) owiewki te "trochę" ograniczają widoczność nie to żebym się czepiał ale spotkałem się z taką opinią:-) ..ja kiedyś kiedyś ich używałem i mi specjalnie nie przeszkadzały:-)
Ja mam 180 cm wzrostu. W passacie B5 miałem minimalnie uniesione siedzenie. W Ave T25 mam na maxa do dołu i dramatu nie ma, ale chciałbym troszeczke niżej.
Eee to nie taki wysoki myslałem, że z metr dziewięćdziesiąt . Mi na delikatnie podniesionym siedzi się wygodnie, aczkolwiek siedzisko fotela jest za krótkie (mam 177cm :lol: ) Ale się czepiam z przyzwyczajenia do wygodnych foteli ISRI
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
a ja ze swoim 192 nie widze generalnie wad, fakt ze nie spedzam w aucie calego dnia ale na trasie do 300 km nie odczuwam generalnie zadnych negatywow co do tych siedzen :lol: nadmieniam ze siedzisko opuszczone oczywiscie na max nad glowa tez jest przeswit hehe
Zdjęcie mojej ave z owiewkami. Niestety komórką robione.
Powiem Wam, że zarówno wygląd podoba mi się jak i kwestia praktyczna.
W widoczności ani trochę mi nie przeszkadza. Wykonanie HEKO jest bardzo ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum