Wysłany: 2009-08-14, 21:19 [Avensis T25] Listwa chrom tył i klamki
Panowie, proszę o Wasze sugestie.
Ciągle zastanawiam się czy pasuje do granatowej T25 chrom na klamki i listwa na tylna klapę.
Temat znany, listwy są w ASO. Klamki na Allegro.
Dylemat polega na tym, że obawiam się wieśtuningu na granatowym kolorze. Co o tym sądzicie ? Zrobiłem fotomontaż, średnio udany jak na moje możliwości, ale daje pogląd na sprawę. Załączam fotki.
Zdecydowanie sama listwa !!!!!! Takie jest moje skromne zdanie A owiewki ktore pokazales faktycznie godne uwagi :lol: szczegolnie w deszczowe dni dla palaczy
hehehe ja tez jako staly palacz chyba bylbym zainteresowany owiewakmi ale nie jestem jeszcze calkowicie przekonany do nich, nie wiem czy ten straszny nalog jest godzien zakladania do ave owiewek staram sie nie palic w aucie i tym obecnym i poprzednich ale kiedys jezdzac cordoba docenilem zalety owiewek glownie z punktu widzenia kierowcy palacza ktory podrozowal w deszczowe dni
POZDRO
marekk, palenie, paleniem. Też unikam kopcenia w aucie, choć nie zawsze się udaje.
Mnie skusił również wygląd, poza praktycznym punktem widzenia. Wizualne zmniejszenie okien w Avce. Przyczyniło się do tego obejrzenie fotek T25 po tuningu. Popatrz tu http://www.avensisklub.pl/album_cat.htm?cat_id=7 polukaj Avki z owiewkami.
Pewnie w przyszly weekend zamontuje listwe i owiewki. Pokaże foto.
Czy posiadacie Państwo - w jakiej cenie - listwę chrom tylną na klapę
bagażnika do Toyoty Avensis T25 sedan. Jest to chrom listwa naklejana,
montowana na rant klapy bagażnika - dodatkowe akcesoria do T25.
------------------------------------
Listwa na pokrywę bagaznika to koszt 556 zł brutto do zamówienia
w ciągu jednego dnia. Koszt montażu to około 80 zł brutto.
Toyota Zerań
Warszawa ul Jagielońska 84
022 590-70-50
Noo. Szkoda, że 20 000 % narzucają sobie, ale co zrobić.
Koszt produkcji to jakieś 30 zł na skalę masową. Indywidualnie frezując, chromując zrobiłby to pewnie w warsztacie u czesia za 200 zł. Nawet jeśli to odlew to tez nie drożej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum