witam wszystkich. czy ktos mi moze powiedziec cos wicej o tym modelu toyoty2.0 vvt-i tspirit i o tym silniku? sam posiadam t22 z 2.0 silnikiem z gory dzieki i pozdro
valdi16, z tego co mi się kojarzy to nie ma wersji TSPIRIT. Chyba ktoś ją sobie po prostu wymyślił. Wersje T25 to Luna, Terra, Sol, Sol Plus i Prestige.
valdi16, z tego co mi się kojarzy to nie ma wersji TSPIRIT. Chyba ktoś ją sobie po prostu wymyślił. Wersje T25 to Luna, Terra, Sol, Sol Plus i Prestige.
Aj tam zaraz wymyślił
To jest jedna z wersji oferowanych tylko na wyspach (to miejsce gdzie maja te popsute kierownice po prawej stronie) i w sumie mają się nijak do tych wersji oferowanych z kierownicą po bożej stronie.
Ostatnio zmieniony przez bernardyn 2011-06-27, 10:31, w całości zmieniany 1 raz
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.2 D-CAT diesel
Rok: 2007
Nadwozie: Wagon Pomógł: 8 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Posty: 136 Skąd: Milton Keynes, UK
Wysłany: 2011-06-27, 08:20
T-Spirit to najbogatsza wersja z oferowanych w UK przed liftem. Po lifcie była jeszcze T180. W wyposażeniu masz w zasadzie wszystko włączając skóry, tempomat, a czasami nawet kolorową navi. Silnik ten sam co masz teraz, a tu możesz sobie coś więcej poczytać odnośnie wersji wyposażenia:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum