Wysłany: 2011-05-29, 19:38 [Avensis T25] Sterowanie radiem z kierownicy
Witam mam mały ale irytujący problem. Poprzestawiałem coś przypadkiem w radiu i obecnie naciskajac przyciski na kierownicy ktorymi zmieniałem fale zaprogramowane pod przyciskami na radiu pod 1,2,3... zmieniaja mi sie fale radiowe czyli wyszukiwanie stacji a nie przelaczanie miedzy zaprogramowanymi juz stacjami. Naciskajac na odtwarzaczu 1,2,3... jest ok. Jak to przestawic do poprzedniego stanu?
Nie wiem czy dobrze rozumiem twój problem, dlatego opiszę jak to u mnie działa.
Krótkie naciśnięcie przycisku na kierownicy powoduje uruchomienie poszukiwania następnej stacji, długie przyciśnięcie (przytrzymanie aż do piknięcia) powoduje przełączenie na następną zaprogramowaną stację.
Typ: Inne
Silnik: 1.6 16V benzyna
Rok: 2020
Nadwozie: Inne Pomógł: 37 razy Wiek: 53 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 408 Skąd: dd
Wysłany: 2011-05-30, 18:43
tak jak pisze odyso - jak tylko "muśniesz" przycisk to spowoduje to przeszukiwanie góra/dół jak przyciśniesz i przytrzymasz przycisk góra/dół aż "piknie" to przeskoczy ci do kolejnej/poprzedniej zaprogramowanej stacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum