Planuje pomalowac swoje klocki na srebrny kolor. Po pomalowaniu chcialbym nakleic naklejke toyoty lub avensis lecz nie moge znalezc takiej jaka chce. Prosze o pomoc.
tak, przepraszam pomylilo mi sie to zaciski maluje. Wiem ze to nowy samochod lecz tej zimy moje klocki byly narazone na rdze i chce ja usunac rowniez kolor srebrny bedzie wygladal jak nowe klocki. Dzieki za odpowiedzi.
[ Dodano: 2011-03-03, 13:46 ]
bede malowal te klocki za jakis miesiac ale obiecuje ze dam zdjecie.
juz wyjasniam. Podczas zimy duzo soli i piachu i wody atakowalo zaciski. nie czyscilem ich i rowniez jak je czyscilem przed zima to czyscilem je srodkiem ktory dobrze czysci ale prawdopodobnie zniszczyl ochronna warstwe ocynkowania tych zaciskow i byly jeszcze bardziej narazone i lekko zardzewaily.(tylko na powierzchni, nic powaznego ale zle wyglada.)
Powinienem za ok.2 do 3 tygodnie miec chociaz nie obiecuje poniewaz ostatnio mam malo czasu :->
_________________ AVENSIS RULES
Adamek_Ave [Usunięty]
Wysłany: 2011-04-20, 21:56
w sprawie naklejki pomoge
taka mała reklama:
"Mam mozliwosc zrobienia dowolnej naklejki 1/2 kolorowej w technice ploterowej
Możliwość przerobienia dowolnego .jpg .bmp .gif
KAŻDY WZÓR MOŻE BYĆ WYKONANY
Cena zależna będzie od wielkości.
Cena jest ustalana przy zamówieniu, z racji, że wiekszość wzorów jest robiona na indywidualne zamówienie.
Często jest tak, że spędzam 3h przed kompem nad projektem danego wzoru w corelu i wykonuje jedna naklejke dla osoby zamawiającej, wtedy taka naklejka 10x10 jest drozsza od naklejki 10x10 w pakiecie np 200szt ceny i tak sa dobre bo osoby, które skorzystały były zadowolone
Kazda prośba o przygotowanie naklejki będzie jeszcze omawiana z zainteresowanym droga PW lub pod nr 792614173
Numer konta bankowego: 82 1050 1344 1000 0022 7185 5120
na forum fiesta klub polska, gdzie działam od kilku lat, mam stałe zlecenia od klubowiczy (którym zresztą sam jestem) jak również od zarządu, wykonuje naklejki okolicznościowe, zlotowe, klubowe, na ramki pod tablice i wszystko czego można chciec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum