Wysłany: 2009-07-05, 20:40 [Avensis T25] Toyota Genuine Parts
Czy ktos wie gdzie się zamawia Oryginalne części Toyoty znacznie taniej ? Nie moge nigdzie znaleźć tegoż namiaru, a planuję kupić 4 nowe oryginalne tarcze
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
Widziałem Zimmermanna, ale Toyota Genuine Parts wypuściła podwójnie wentylowane tarcze, a seria była na wentylowanych pojedynczo. A oryginał to oryginał
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
Różnie bywa prawde mówiąc szukałem ATE potem mi je odradzono,następnie myslałem o Brembo sztuka 230 złotych do D4 na przód stwierdziłem że za drogo kolega założył zestaw Ferodo do T22 polecili mu nasi z serwisu zrobił około 1000 km i piszczą,a jeżdził ponoć ostrożnie początkowe 500 km.Ja w końcowej wersji wziołem zamiennik Japan line tarcze oraz klocki Akebono zrobiłem 800 km i autko chula,aż miło.Jeśli chcesz moge się dowiedzieć o tarcze do Twojego auta oczywiście oryginalne może coś się uda ponegocjować w pracy:)
Więc właśnie niby Ferodo elegancie,a jednak...Jeśli możesz to podaj na priv numer nadwozia i w piątek dowiem się o zestaw bo w czwartek mam pogrzeb i wolne :P.Interesuje Cię przód i tył tarcze plus klocki czy tylko tarcze?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum