Wysłany: 2011-01-26, 11:30 [Polecam] Warsztat w Rzeszowie
Czy ktoś z kolegów może mi polecić warsztat mechaniki pojazdowej w Rzeszowie, chcę wymienić sprzęgło w ASO chcą za tą usługę około 1 tys. to zdecydowanie za dużo.
Typ: Inne
Silnik: 1.6 16V benzyna
Rok: 2020
Nadwozie: Inne Pomógł: 37 razy Wiek: 53 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 408 Skąd: dd
Wysłany: 2011-04-01, 15:49
spróbuj tu http://www.tlumiki.ipr.pl/ - co prawda ma specjalizację tłumiki ale ja u p. Tadeusza robiłem w swojej avce, a poprzednio w primerze różne inne rzeczy - bardzo rozsądne ceny i dobry warsztat - "nadworny" mechanik pierwszego kontaktu mojego rzeszowskiego odłamu rodziny.
Również szukam dobrego zakładu w Rzeszowie. Autoklinike w Boguchwale polecam tym którzy maja za dużo pieniedzy i lubią jeździć na poprawki. Zeby zobrazować podam tylko jedna cene wymiany poduszki pod silnikiem 330 zł plus vat!!! Na dodatek urwali śrube w tej poduszce (nowej) i zaspawali ją (oczywiście sie urwała) i na wstecznym biegu mam dziwne odgłosy. Prosiłem również przy okazji wymiany rozrządu zeby sprawdzić dlaczego jest wyciek z pompy olejowej, stwierdzono ze to simering i ze wymiana pomoze. Oczywiscie nie pomoglo i dalej cieknie jak wczesniej. Szkoda słów chyba jeszcze więksi partacze niż w Dakarze - na dodatek drożsi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum