Witam, nie spodkałem na forum narazie takiego tematu ale może nie dokładnie szukałem..
Mianowicie jestem bardzo zadowolony ze swojej toyoty Avensis kombi 1.6 4A-FE z gazem jako samochodu na dalsze wycieczki i dojazd do pracy, ale jeśli chodzi o wycieczki mogło by byc lepiej z zawieszeniem...
Mam hobby które wymaga załadowania do samochodu i na relingi czasem dużych ciężarów co powoduje przysiad zawieszenia szczególnie z tyłu, dlatego chciałbym je nieco usztywnic i podnieśc zarówno z tyłu jak i z przodu... wiem ze pewnie łatwiej było by kupic terenowe auto ale na land cruisera mnie jeszcze nie stac a rav4 jest za krótki, w ave mam dużo miejsca po złożeniu siedzeń...
usztywnienie mozna pewnie uzyskac zmieniając spręzyny ale co z podniesieniem czy jest jakoś możliwe i czy ktoś robił coś takiego???
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum