Wyglada ładnie. Cena jest moim zdaniem troche niska jak na ten rocznik, przebieg maly rzuca sie to w oczy ale swoja Avke kupilem z podobnym przebiegiem . Jak bys sie zdecydowal na ten samochod to radzilbym sprawdzic go czujnikiem grubosci lakieru i rowniez czy nie widac zadnych ognisk rdzy. Powiedz jeszcze czy posiada on ksiazke serwisowa bo nie ma zadnych danych o tym. Moze ktorys z kolegow z forum mogłby podjechac i obejrzec ta Avke
Witaj. Tak się składa, że mam do sprzedania zadbaną Toyotę Avensis. Model po fl. Silnik 1.6, sedan, kolor czerwony metalik. Wyposażenie to terra plus. Licznik 130tyś km. Kupiony w ASO Kozłowski Szczecin, tam od samego początku serwisowany. Pełna dokumentacja w książce serwisowej, faktury na robociznę itp. Samochód całkowicie pewny, zadbany, bezwypadkowy, garażowany. Dwa komplety opon. Na alufelgach GoodYeary kupione w listopadzie 2008r, na stalowych zimówki ale to ich ostatni sezon i trzeba by było kupić nowe. Wymieniony akumulator, łożysko skrzyni biegów (naprawa w ASO co jest odnotowane w książce i komputerze serwisowym), wymienione klocki i tarcze hamulcowe z przodu (także ASO Kozłowski Szczecin). Jedyny mankament to drobne rysy na błotniku od strony kierowcy tak z 5cm (ktoś na parkingu mi tak przejechał). Poza tym auto w bardzo dobrym stanie. Dwa komplety dywaników - welurowe i gumowe. Jeśli jesteś zainteresowany to odezwij się na gg 12623680, wyślę fotki auta, odpowiem na wszelkie pytania. Pozdrawiam. Robert
No no samochod godny uwagi i widac ze w bardzo dobrym stanie i z dobrym wyposazeniem
Idealna na muła roboczego - nie do zarżnięcia...
nie ma aut idealnych w tym wieku, ale ta naprawde dobrze się trzyma i polatałbym nią jeszcze minimum rok gdyby to ode mnie zalezało... a na T27 za mało mam kaski...:(
Licze że przynajmniej tutaj nikt nie wierzy w diesla 13 letniego z przebiegiem 160k km ))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum