Wysłany: 2010-10-09, 16:04 [Avensis T25] Nazwy wersji niemieckich
Witam wszystkich
To moj pierwszy post na forum. Zamierzam kupic ave combi w benzynie z lat 06-08 w niemczech.Przegladam caly czas ogloszenia ale niestety nieznajac niemieckiego mam troche metlik w glowie dotyczacy wersji.Przewijaja sie rozne nazwy typow badz wyposazenia.Prosze sznownych forumowiczow o uszeregowanie w koliejnosci od najskromniejszej do najlepszej.Probowalem sam sie zorientowac ale naprade z niemieckim slabo mi idzie.Zanlazlem nastepujace wersje:
Combi Travel
Combi Sol
Combi Executive
Combi Team
Combi Edition
Moze ktos z kolegow ma doswiadczenie w kupowaniu aut w niemczech i oswieci nieuka
pozdr
Powiem szczerze, że z takimi nazwami wersji to sam się nie spotkałem. Co wiem napewno:
Executive to najbogatsza wersja wyposażenia, ze skórą, xenonami
Sol to jest wersja dosłownie mówiąc średnia, ma 9 poduch 4 elektryczne szyby, ale na próżno szukać w niej skóry, czy xenonów
Obstawiam, że Travel to będzie najuboższa (z pokrętłem do sterowania klimatronikiem) (w Polsce nazywana TERRA) - ale głowy uciąć nie dam
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum