Typ: Avensis T22
Silnik: 2.0 16V D-4 benzyna
Rok: 2001
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2010-10-04, 12:17 [Avensis T22] Uszczelka bagażnika - gdzie kupić?
Cześć! Czy istnieją jakiekolwiek zamienniki uszczelki tylnej klapy bagażnika do Avensis T22 po liftingu, nadwozie sedan? W ASO krzyknęli mi 300 zł więc podziękowałem. Macie jakieś pomysły poza czekaniem na "UŻYWANĄ OKAZJĘ NA ALLEGRO"? Czy istnieją zamienniki takiej uszczelki?
Typ: Avensis T22
Silnik: 2.0 16V D-4 benzyna
Rok: 2001
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2010-10-04, 15:55
Mattyy1920 napisał/a:
Taniej by było gdzieś na złomie,szrocie tam gdzie mają te rozbite auta tam taniej.
No na pewno tylko chcąc objechać pobliskie Warszawie szroty stracę dużo czasu, a koszt benzyny przewyższy różnicę w cenach np. w stosunku do tych, sprzedawanych na Alledrogo:) Orientujecie się czy na rynku są w ogóle zamienniki takich uszczelek? Fajnie byłoby dostać nowy zamiennik takiej uszczelki bo jak wiadomo po jakimś czasie guma parcieje, pęka itp.
[ Dodano: 2010-10-06, 15:05 ]
Hej, udało mi się dorwać uszczelkę u jednego z Allegrowiczów za kwotę 50 zł. Zapewnił mnie, że będzie w bardzo dobrym stanie, zobaczymy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum