Witam pisze z pytaniem jaki samochod kupic do 17 tys zł. chodzi mi o samochod rocznikowo od 2003 w zwyz. Posiadam Toyote Avensis t22 i jestem z niej bardzo zadowolony ale czeka ja pare zabiegow lakierniczych w najblizszym czasie i własnie chce kupic cos do dojerzdzania do pracy. Moze doradzicie cos
Z gory dziekuje za pomoc
Pozdrawiam Michał
_________________ Bo życie zaczyna sie po 3 biegu...
Jak głównie do pracy to kupił bym corolle E11 polifta. Coprawda rocznikowo jest starsza bo jeśli się nie mylę była robiona do 2002 ale bardziej mi pasuje niż E12, którą za takie pieniądze kupisz co najwyżej z podstawowym wyposarzeniem.
Moja dziewczyna jezdzi wlasnie E11 z 2002 i sam osoboście bardzo lubie ten samochód prowadzić.
A jeśli coś nie japońskiego to chyba bym szukał focusa II ale za te pieniądze też będzie wersja raczej uboga, no i w tym przypadku trzeba bardziej uważać bo focusow bylo bardzo duzo flotowych (szczegolnie tych slabo wyposarzonych)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum