Wysłany: 2010-04-17, 13:01 [Avensis T27] Relingi dla Wagon 2010
Witam,
Jestem tutaj nowy i postanowilem poprosic was o porade.
Kupilem tydzien temu nowa toyote avensis 2010 wagon z relingami (jestem zapalonym windsurferem i chcialem na dachu wozic sprzet). Jednakze, okazalo sie ze zamiast religow mam kawalek chromowanej blachy. Sprzedawca wmawia mi ze to sa "nowoczesne relingi". Nie bardzo chce mi sie w to wierzyc. Jezeli nawet jest to prawda, to gdzie moge dostac klasyczny reling zeby wstawic go na moj samochod?
pozdrawiam,
Marcin
Relingów od innego modelu nie uda Ci się raczej dopasować,a do tego modelu innych chyba nie ma.
Do Twojego modelu są już dostępne bagażniki niezależnych dystrybutorów: http://www.amos.auto.pl/e...ota.php?go=1380 . Nie sugeruj się zdjęciem na którym są klasyczne relingi. Najlepiej zadzwonić do nich i ustalić czy napewno będzie pasowało. Firma jest w Wólce Kosowskiej koło Warszawy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum