Wysłany: 2011-06-01, 06:16 [Avensis T25] Światła świecą po włączeniu auta
Witam
Mam mały problem (chociaz sam nie wiem czy to jest problem czy wygoda). Ostatnio byłem na przeglądzie w Toyocie. Jedną z rzeczy jaką mi wymienilli jakaś zaróweczka W5W z 2,5 zł:) I niby nic w tym dziwnego gdyby nie to że teraz od razu po włączeniu silnika samochodu światła same się włączają nawet jak sa na OFF. O co tu chodzi? Czy mieliście podobne przypadki? Ogólnie może i jest to wygodne bo nie czeba pamiętać o ich włączeniu ale z drugiej strony nie za każdym razem chcę aby świeciły.
A nie było tak od początku? Może ze spalonymi żarówkami jeździłeś?
Moja wersja ma automatyczne światła i jest jak piszesz - odpalam silnik zaświecają się światła (ale brak podświetlenia konsoli (guziki itp) - to się podświetla jak przekręcę gałkę).
Moja wersja ma automatyczne światła i jest jak piszesz - odpalam silnik zaświecają się światła (ale brak podświetlenia konsoli (guziki itp) - to się podświetla jak przekręcę gałkę).
no właśnie że na początku tak nie miałem, ale okazało się że miałem spaloną jakąś żaróweczkę i odkąd mi ją wymienili to mam tak jak ty
[ Dodano: 2011-06-03, 11:54 ]
Irokez napisał/a:
jak włączam silnik a mam ustawione na off to światła świecą i bardzo mocno świecą zegary, dopiero gdy przekręcę gałkę na pozycje światła to wtedy zegary ściemniają się do odpowiedniego poziomu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum