Wysłany: 2011-02-08, 11:12 [Avensis T22] Oświetlenie kabiny - Door
Witam
Od pewnego czsu nie zapala się lampka w połorzeniu "door" przy otwartych drzwiach. W pozycji "on" jest ok. Czujnik w drzwiach chyba jest ok bo przy otwarciu drzwi na desce rozdzielczej pojawia się kontrolka otwartych drzwi. Włącznik odkręciłem i wydaje się być ok. Jeśli ktoś wie jaka może być tego przyczyna to proszę o pomoc.
Dziękuję
Wysłany: 2011-04-06, 13:32 Re: Oświetlenie kabiny - Door
marmima napisał/a:
Witam
Od pewnego czsu nie zapala się lampka w połorzeniu "door" przy otwartych drzwiach. W pozycji "on" jest ok. Czujnik w drzwiach chyba jest ok bo przy otwarciu drzwi na desce rozdzielczej pojawia się kontrolka otwartych drzwi. Włącznik odkręciłem i wydaje się być ok. Jeśli ktoś wie jaka może być tego przyczyna to proszę o pomoc.
Dziękuję
czesc
mam identyczny problem i nie bardzo wiem co jest.
czy jest mozliwe ze jakis bezpiecznik z tylu komputera wysiadl?
rozebralem podobna avensis zeby zobaczyc gdzie kable dochodza bo gdzies musi byc bezpiecznik czasowy-swiatla gasna powoli-ale znalazlem tylko 3 duze bezpieczniki za komputerem i tyle.
Wszystkie objawy jak u kolegi-swiatla nie ma na door a na on jest. Kontrolka na desce sieci przy otwartych drzwiach.
czy ktos cos wie wiecej?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum